Amsterdam & Toronto

Talent Class Toronto

Amsterdam & Toronto

Talent Class Toronto - voorjaar 2019

Ga de uitdaging met ons aan en doe mee aan de DLA Piper Talent Class Amsterdam/Toronto van zaterdagmiddag 2 maart tot woensdagmiddag 6 maart 2019.

Studeer jij rechten en zit je in het derde jaar van je bachelor of ben je (net) bezig met je master? Meld je dan aan voor de voorjaarseditie van de Talent Class van DLA Piper in Amsterdam en Toronto. De Talent Class is niet alleen voor rechtenstudenten, maar ook voor fiscale en notariële studenten.

Samen met je team heb je 5 dagen de tijd om DLA Piper en de internationale dynamiek te leren kennen. Laat zien dat je over juridische kennis beschikt, presentatieskills hebt, kunt onderhandelen, in kunt spelen op veranderingen en goed in een team kunt werken. Daarnaast staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal: wat typeert jou als persoon, waar liggen jouw kwaliteiten en hoe zet je die in in een team? Deelname staat dus niet alleen goed op je cv, maar je krijgt ook gelijk een goed beeld van hoe het is om bij DLA Piper te werken. 

We willen nog niet teveel details prijsgeven, maar kunnen je alvast laten weten dat de geselecteerde kandidaten op zaterdag 2 maart 2019 op ons kantoor aan de Amstelveenseweg 638 worden verwacht. Op woensdag 6 maart zal het programma in Amsterdam halverwege de middag eindigen.

Ben jij enthousiast en wil je ons beter leren kennen? Je hebt nog tot 9 januari a.s. om je in te schrijven. Klik hieronder op 'meld je aan voor de Talent Class' en laat je gegevens achter. Onze recruiter neemt vervolgens contact met je op.  

'Meld je aan voor de Talent Class'