Amsterdam & Toronto

Talent Class Toronto

Amsterdam & Toronto

Talent Class Toronto - voorjaar 2019

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie!

Rechtenstudent met ambitie? Ontwikkel je met de Talent Class
16 studenten; 4 teams

Ben jij een tweede, derde of vierdejaars rechtenstudent en ben jij klaar voor de grootste uitdaging van je leven tot nu toe? Meld je dan aan voor de voorjaarseditie van de Talent Class van DLA Piper. De voorjaarseditie van de Talent Class vindt dit keer plaats in Amsterdam en Toronto. DLA Piper organiseert twee keer per jaar speciaal voor rechtenstudenten de DLA Piper Talent Class, in het voorjaar en in het najaar. Deze Talent Class is ook voor fiscale en notariële studenten.

Samen met je team heb je 5 dagen de tijd om DLA Piper en de internationale dynamiek te leren kennen. Hierbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal: wat typeert jou als persoon, waar liggen jouw kwaliteiten en hoe zet je die in in een team? Deelname staat niet alleen goed op je cv, je werkt ook aan je persoonlijke ontwikkeling en je krijgt een heel goed beeld van hoe het is om bij DLA Piper te werken. Heb je interesse? 

Wil je je aanmelden voor de Talent Class? Schrijf je dan nu in! Klik nu op ‘Meld je aan voor de Talent Class’. Je wordt dan doorverwezen naar onze vacatureapplicatie Taleo. Klik vervolgens op ‘apply online’, log vervolgens in met je bestaande Taleo-account of maak een nieuw account aan. Vul daarna het aanmeldformulier in. Je hoort spoedig of je geselecteerd bent voor de selectiegesprekken.