Big opportunities

Vacature Student Stagiair HR / Recruitment

Big opportunities

Vacature Student Stagiair HR/Recruitment

DLA Piper zoekt voor de HR-afdeling van ons kantoor in Amsterdam een enthousiaste Student Stagiair HR/Recruitment. Tijdens je stage help je bij een aantal lopende HR-projecten, onder andere op het gebied van Arbo.

Daarnaast ben je betrokken bij de werving en selectie van studenten en net afgestudeerde juristen. Je onderhoudt contacten met studie- en studentenverenigingen om diverse interne- en externe events te organiseren. Voor het organiseren van de events werk je nauw samen met de advocaten van DLA Piper. Het is belangrijk dat je in staat bent gemakkelijk te schakelen tussen studenten, advocaten en HR-collega's. 

Deze stage geeft je de mogelijkheid om een goed beeld te krijgen van het werken op een afdeling HR en recruitment in een professionele omgeving. Het gaat om afwisselende werkzaamheden en daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief. Het is ook mogelijk om de stage te combineren met een afstudeerproject. Na je stage zijn er wellicht mogelijkheden om door te groeien naar junior recruiter of junior HR-adviseur. 

Wie zoeken we? 

- Een WO-student in de eindfase van zijn of haar studie met interesse in de advocatuur;
- Je hebt een toegankelijke persoonlijkheid en hebt de ambitie om in diverse teams samen te werken;
- Verder ben je resultaatgericht en kun je goed schakelen tussen verschillende ad hoc werkzaamheden. 

Heb je vragen over de vacature of wil je direct solliciteren? Stuur dan een email naar: Xenia.Komninos@dlapiper.com