Talent Class 2021

Talent Class - de inschrijving is gesloten

Dit is het laatste weekend waarin je je aan kunt melden! 

----

Ben jij benieuwd naar DLA Piper? Studeer jij rechten en zit je in het derde jaar van je bachelor of ben je bezig met je master? Meld je dan aan voor de Talent Class van dinsdagmiddag 6 april tot vrijdagmiddag 9 april a.s. De Talent Class staat ook open voor notariële en fiscale studenten.

In een unieke (virtuele) experience van drie dagen ervaar je in teamverband het werken bij DLA Piper en onze internationale dynamiek. Werk nauw samen met je team, ontmoet verschillende kantoorgenoten, leer onze cultuur kennen én pak de kans om jezelf te laten zien. Maak je klaar voor een afwisselend programma vol actie, interactie en reflectie waarin je jouw juridische kennis, presentatie skills, en vooral persoonlijkheid voor de dag kunt brengen.

Wij willen nog niet teveel details prijsgeven, maar wij kunnen je alvast laten weten dat de geselecteerde kandidaten op dinsdagmiddag 6 april van start zullen gaan. Het programma zal vrijdagmiddag 9 april na de ochtend eindigen. 

Eén ding is zeker: na afloop van de Talent Class heb jij een goed beeld van wat werken bij DLA Piper inhoudt!


Ga jij de uitdaging aan?

Be Bold en meld je aan. Jij hebt tot 22 februari a.s. om je in te schrijven. Klik hieronder op 'Meld je aan voor de Talent Class' en laat jouw gegevens (cv, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen) achter. Een van onze HR collega’s neemt vervolgens contact met je op. 

Het gehele programma is in lijn met de geldende coronamaatregelen.