Talent Class Dubai 2022

Talent Class Dubai 2022

Ben jij benieuwd naar DLA Piper? Studeer jij rechten (regulier, fiscaal of notarieel) en zit jij in het derde jaar van jouw bachelor of ben jij bezig met jouw master? Meld je dan aan voor de Talent Class van zaterdag 5 november tot en met woensdag 9 november a.s.

Tijdens de Talent Class bezoek jij samen met 15 andere deelnemers onze vestigingen in Dubai en Amsterdam en zal jij in teamverband het werken bij DLA Piper en onze internationale dynamiek ervaren. Werk nauw samen met je team, ontmoet verschillende kantoorgenoten, leer onze cultuur kennen én pak de kans om jezelf te laten zien. Maak je klaar voor een afwisselend programma vol actie, interactie en reflectie waarin jij jouw juridische kennis, presentatie skills en vooral persoonlijkheid voor de dag kunt brengen.

We willen nog niet te veel details prijsgeven, maar wij kunnen alvast laten weten dat de geselecteerde kandidaten op zaterdagochtend 5 november van start zullen gaan. Met jouw team zet jij alles op alles om die ene internationale miljoenenklant binnen te halen. Het programma zal op woensdag 9 november na de ochtend eindigen. Eén ding is zeker: na afloop van de Talent Class heb jij een goed beeld van wat werken bij DLA Piper inhoudt!

Ga jij de uitdaging aan?

Be Bold en meld je aan! De deadline voor inschrijvingen is 27 september a.s. Klik hieronder op ‘Meld je aan voor de Talent Class’ en laat jouw gegevens achter. Wij ontvangen graag een CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen. Eén van onze recruiters neemt vervolgens contact met je op.