Talent Class Stockholm

Talent Class Stockholm - voorjaar 2020

Wil jij mee naar een van de duurzaamste en modernste steden van Europa? Studeer jij rechten en heb jij jouw bachelor afgerond of ben jij bezig met jouw master? Meld je dan aan voor de DLA Piper Talent Class naar Stockholm van zondag 29 maart tot en met woensdag 1 april a.s.

 

Samen met jouw teamgenoten heb jij vier dagen de tijd om DLA Piper en de internationale dynamiek te leren kennen. Tijdens de Talent Class zal jij in teamverband gaan werken aan een realistische case. Overtuig ons van jouw juridische kennis, presentatie skills en het werken in een team. Verder is er oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en is er veel gelegenheid om kennis te maken met de verschillende (internationale) kantoorgenoten.

 

Een ding is zeker: na afloop van de Talent Class heb jij een goed beeld van wat werken bij DLA Piper voor jou kan betekenen.

 

Wij willen nog niet teveel details prijsgeven, maar wij kunnen je alvast laten weten dat de geselecteerde kandidaten op zondagochtend 29 maart a.s. op ons kantoor aan de Amstelveenseweg 638 te Amsterdam worden verwacht. Op woensdagmiddag 1 april a.s. zal het programma halverwege de middag op kantoor eindigen.

 

Ben jij enthousiast en wil jij ons beter leren kennen? Jij hebt tot en met 8 februari a.s. om je in te schrijven. Klik hieronder op 'Meld je aan voor de Talent Class Stockholm' en laat jouw gegevens (cv, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen) achter. Een van onze HR-collega’s neemt vervolgens contact met je op. 

Meld je hier aan voor de Talent Class Stockholm.