Bigger opportunities

Alle vacatures

Bigger opportunities

Alle vacatures

Grote mogelijkheden voor grote talenten

Ambitieus talent krijgt alle ruimte bij DLA Piper. Om uitdagende initiatieven te ontwikkelen, uitmuntend in je vak te worden en mee te bouwen om DLA Piper Amsterdam nog succesvoller te maken. Je werkt vanaf dag één op strategisch niveau aan complexe en uitdagende zaken in een team van professionals. Haal het beste uit DLA Piper, haal het beste uit jezelf! 

Zit er op dit moment geen vacature bij in jouw interessegebied maar wil je toch kennismaken? Wij komen graag in contact met talent om te bespreken wat je carrièremogelijkheden binnen onze organisatie zijn. Neem daarom gerust contact op met onze recruiter Maya Visser van de afdeling recruitment: maya.visser@dlapiper.com.

De sollicatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure is snel en grondig. Op grond van je papieren sollicitatie (motivatiebrief, CV, officiële cijferlijst, scriptie, studentstage beoordelingen en overige relevante informatie) word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met HR en een Senior Associate uit de Sollicitatiecommissie.

Aansluitend vindt een capaciteitentest plaats op een aantal onderdelen: inductief, cijfermatig en verbaal redeneren. Goed gegaan? Dan volgt op dezelfde dag een tweede gesprek met een partner. 

De laatste gespreksronde is op een andere dag. Je spreekt dan met 2 partners of 1 partner en een senior Associate. Lopen de gesprekken over en weer naar tevredenheid, dan heten wij jou welkom bij DLA Piper en ga je aan de slag.

alle-vacatures-dla-piper