Bigger Pitch

Talent Class Dubai

Bigger Pitch

Amsterdam & Dubai

Ga de uitdaging met ons aan en doe mee aan de DLA Piper Talent Class Dubai/Amsterdam van 11 - 16 november 2018

Ieder jaar organiseert DLA Piper speciaal voor rechtenstudenten in de eindfase van hun studie de DLA Piper Talent Class. Met eindfase bedoelen wij studenten die hun bachelor rechten hebben afgerond. De Talent Class is ook voor fiscale en notariële studenten. Je krijgt vijf dagen de tijd om samen met je team een internationale cliënt te overtuigen en de pitch te winnen. Laat zien dat je over juridische kennis beschikt, presentatieskills hebt, kunt onderhandelen, slim met budgetten kan omgaan en in kunt spelen op veranderingen. Verder is het mooi meegenomen als je kunt meedenken buiten jouw rechtsgebied en goed in een team kunt werken. Heb je niet alles in huis om met jouw team de miljoenendeal binnen te halen, zorg er dan voor dat je deze expertise bij anderen inkoopt.

Naast het overtuigen van een internationale cliënt en het toewerken naar de pitch, zullen wij ook zorgen voor een spoedcursus persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg jij tijdens de Talent Class een heel goed beeld van hoe het is om bij DLA Piper te werken. 

We willen nog niet teveel details prijsgeven, maar kunnen je alvast laten weten dat de geselecteerde kandidaten op zondag 11 november a.s. om 17:00 uur op ons kantoor aan de Amstelveenseweg 638 worden verwacht. We vliegen dan om 22:00 uur met Emirates richting Dubai. Op vrijdag 16 november rond 14:00 uur zal het programma in Amsterdam eindigen. 

Ben jij ook zo enthousiast en wil je ons beter leren kennen? Je hebt nog tot 9 september a.s. om je in te schrijven. Klik hieronder op 'meld je aan voor de Talent Class' en laat je gegevens achter. Onze recruiter neemt vervolgens contact met je op.  

'Meld je aan voor de Talent Class'

De jaarlijkse Talent Class gaat naar Dubai, bekijk onderstaand filmpje als je een indruk wilt krijgen van De Bigger Pitch:

 

 

Deelnemers Talent Class 2016

Deelnemers 2016