Bigger Pitch

Talent Class

Bigger Pitch

Amsterdam & Dubai

20 studenten, 5 teams en 1 miljoenenklant.

Ga de grootste uitdaging van je leven (tot nu toe) aan en doe mee aan de DLA Piper Talent Class. Inschrijving gesloten. Doe jij volgende editie 19-23 september 2017 mee?

 

Ieder jaar organiseert DLA Piper speciaal voor rechtenstudenten in de eindfase van hun studie de DLA Piper Talent Class. De Talent Class is ook voor fiscale en notariële studenten. Je krijgt 5 dagen de tijd om samen met je team een internationale klant te overtuigen en de pitch te winnen. Laat zien dat je over juridische kennis beschikt, presentatieskills hebt, kunt onderhandelen, slim met budgetten omgaat en in kunt spelen op veranderingen. En dan is het ook nog mooi meegenomen als je buiten je eigen rechtsgebied mee kunt denken en een teamplayer bent. Heb je niet alles zelf in huis? Zolang je maar genoeg zelfkennis hebt om expertise bij anderen in te kopen. Haalt jouw team die miljoenenorder binnen? Mooi op je cv. Maar die spoedcursus persoonlijke ontwikkeling doe je in elk geval op én je krijgt een heel goed beeld van hoe het is om bij DLA Piper te werken. De laatste edities van de Talent Class speelde zich af in Dubai. 

 

De Talent Class van vorig jaar ging naar Dubai, bekijk onderstaand filmpje als je een indruk wilt krijgen van De Bigger Pitch:

 

 

Deelnemers 2014

Deelnemers 2014 Dubai