Bigger Award

Talent Award

Bigger Award

DLA Piper Talent Award

Bigger Talent Award

Zet jij graag je talent in? Doe dan mee aan onze jaarlijkse competitie 'Bigger Talent Award' en maak kans op een mooi geldbedrag voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat is de opdracht?

Aan het begin van ieder nieuw jaar word je via onze facebookpagina geïnformeerd over de inhoud van de competitie. Je wordt in ieder geval uitgedaagd op je presentatie skills en er zit een wedstrijd element in de Bigger Talent Award. Houd voor meer informatie onze facebookpagina in de gaten!

Wat zijn de prijzen van de competitie?

Met de Bigger Talent Award kun je een geldbedrag van € 1.000,- winnen voor een goed doel van je keuze en een bedrag van € 1.000,- voor jezelf. Dit bedrag mag je gebruiken om te investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan een presentatieworkshop, een cursus Spaans of een project in het buitenland. Daarnaast stelt DLA een tweede en derde prijs beschikbaar;


-    1e prijs: € 1.000,- voor het goede doel en € 1.000,- voor eigen ontwikkeling;
-    2e prijs:  € 500,- voor het goede doel en € 750,-  voor eigen ontwikkeling;
-    3e prijs:  € 250 voor het goede doel en € 500,- voor eigen ontwikkeling.


Voorwaarden Bigger Talent Award

De jury nomineert de inzendingen o.b.v.:
1. creativiteit
2. opbouw betoog
3. overtuigingskracht

De winnaars schrijven een gastblog voor de website Bigoppertunities.nl.

Alleen voor WO-rechtenstudenten (nog studerend).

Inzendingen kunnen alleen via de daartoe ontwikkelde app op Facebook worden aangeboden.
Een rechtenstudent mag één pleidooi inzenden onder één naam.

DLA Piper behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform bovenstaande actievoorwaarden handelen. DLA Piper behoudt zich tevens het recht voor de Algemene Spelvoorwaarden te allen tijde te wijzigen.

Bigger Talent Award 2014 en 2015

De winnaar van dit jaar is Shoukri Elkhaloufi, Shoukri heeft gepleit voor Daar El Atfaal, een initiatief voor kansarme kinderen in Marokko. Daar El Atfaal zorgt o.a. voor onderdak, onderwijs en emotionele ondersteuning van weeskinderen. Vorig jaar won Joost Vriens die met het gewonnen geld een medische post heeft laten bouwen in Afghanistan zodat de lokale bevolking gebruik kan maken van acute medische basisvoorzieningen, zonder ver te hoeven reizen. Lees op onze blogpagina zijn verhaal.
 

2015                         

Winnaars 2015  

  

Winnaars 2014