Bigger Kickstart

Student- stage

Bigger Kickstart

Kies voor een stage bij DLA Piper

Waar kun je als groot juridisch talent je carrière beter starten dan bij DLA Piper?

Tijdens een stage van 2 maanden maak je volwaardig deel uit van een team van advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs. Je deelt je kamer met een (senior) advocaat die je persoonlijk begeleidt en krijgt ook een stagebegeleider toegewezen. Je woont zittingen en besprekingen met cliënten bij en krijgt eigen verantwoordelijkheden. Je verricht onderzoek, bereidt notities voor en stelt concepten, contracten en processtukken op en houdt (eventueel) een referaat. Ook kan het zijn dat we je betrekken bij pro bono projecten of activiteiten die met ons maatschappelijk verantwoord ondernemen-beleid te maken hebben.

Een gerenommeerd extern trainingsbureau helpt je om inzichten te krijgen in je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten waardoor je nog meer uit jezelf kunt halen. En dan kan het zomaar gebeuren dat jouw stageperiode overgaat in een vaste aanstelling.

Ambitieus genoeg om te reageren? In ons vacatureoverzicht (nieuw venster) tref je een overzicht van onze actuele vacatures. Zit er op dit moment geen vacature bij in jouw interessegebied maar wil je toch kennismaken?



Constantijn Papa (Graduate Recruiter) 
[email protected]
Tel mobiel: + 31 6 11 94 99 41
Tel kantoor: +31 20 54 19 223



Jordi Spijker


Jordi Spijker (Corporate Recruiter a.i.)
[email protected]
Tel: +31 6 22 65 08 34

Je krijgt bij ons een stagevergoeding van € 850 bruto per maand.