Bigger Pitch

Talent Class Dubai

Bigger Pitch

Amsterdam & Dubai

Ga de uitdaging met ons aan en doe mee aan de DLA Piper Talent Class Amsterdam/Dubai van zaterdagochtend 9 november tot donderdagmiddag 14 november 2019.

Studeer jij rechten en zit je in het derde jaar van je bachelor of ben je (net) bezig met je master? Meld je dan aan voor de najaarseditie van de Talent Class van DLA Piper in Amsterdam en Dubai. De Talent Class is niet alleen voor rechtenstudenten, maar ook voor fiscale en notariële studenten.

Samen met je team heb je 5 dagen de tijd om DLA Piper en de internationale dynamiek te leren kennen. Laat zien dat je over juridische kennis beschikt, presentatieskills hebt, kunt onderhandelen, in kunt spelen op veranderingen en goed in een team kunt werken. Daarnaast staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal: wat typeert jou als persoon, waar liggen jouw kwaliteiten en hoe zet je die in in een team? Deelname staat dus niet alleen goed op je cv, maar je krijgt ook gelijk een goed beeld van hoe het is om bij DLA Piper te werken. 

We willen nog niet teveel details prijsgeven, maar we kunnen je alvast laten weten dat de geselecteerde kandidaten op zaterdagochtend 9 november 2019 op ons kantoor aan de Amstelveenseweg 638 worden verwacht. Op donderdag 14 november zal het programma in Amsterdam halverwege de middag eindigen.

Ben jij enthousiast en wil je ons beter leren kennen? Je hebt nog tot en met 15 september om je in te schrijven. Klik hieronder op 'meld je aan voor de Talent Class' en laat je gegevens (cv, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen) achter. Onze recruiter neemt vervolgens contact met je op.  

'Meld je aan voor de Talent Class'